ucieczka z miejsca kolizji - opłaca się i to bardzo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Zamieszczone przez piotrek_gdy
    nauczcie się że macie jakieś prawa i nauczcie się z nich korzystać :wink:
    za 100PLN nie chce mi się dupy ruszać ani pisać jakichś gównianych pism, jadę za kolesiem, który urwał mi lusterko to po to płacę zajebiste podatki, żeby takiego kolesia zdjąć bez mojego przesadnego angażowania się.
    i bez angażowania dodatkowych czynników :idea: , skoro gościa mam na widelcu i 2 świadków to chyba tak jest taniej go zatrzymać w ogólnym rozrachunku :?: :?: :?:

a tak to tracę 3h przekonywania mnie, żebym nie składał zgłoszenia (czy jak się to tam nazywa) na komendzie, bo panowie doskonale wiedzą, że jak się go nie zatrzymało to dupa z tego będzie, jak to wszystko widzę to kupuję lusterko i mam ich w dupie, niech przesiedzą sobie do emeryturki - oczywiście tylko tych dwóch z którymi miałem do czynienia :idea: , reszta pewnie z narażeniem życia coś robiła.
    pomieszanie z poplątaniem.
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

Zamieszczone przez piotrek_gdy
      nauczcie się że macie jakieś prawa i nauczcie się z nich korzystać :wink:
      za 100PLN nie chce mi się dupy ruszać ani pisać jakichś gównianych pism, jadę za kolesiem, który urwał mi lusterko to po to płacę zajebiste podatki, żeby takiego kolesia zdjąć bez mojego przesadnego angażowania się.
      i bez angażowania dodatkowych czynników :idea: , skoro gościa mam na widelcu i 2 świadków to chyba tak jest taniej go zatrzymać w ogólnym rozrachunku :?: :?: :?:

a tak to tracę 3h przekonywania mnie, żebym nie składał zgłoszenia (czy jak się to tam nazywa) na komendzie, bo panowie doskonale wiedzą, że jak się go nie zatrzymało to dupa z tego będzie, jak to wszystko widzę to kupuję lusterko i mam ich w dupie, niech przesiedzą sobie do emeryturki - oczywiście tylko tych dwóch z którymi miałem do czynienia :idea: , reszta pewnie z narażeniem życia coś robiła.
      pomieszanie z poplątaniem.
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

Pracuję...